Tip stana 5

Direktna prodaja stanova – Kontakt +381 69 50 09 909 +381 69 19 41 111

Tip stana 5

Očaravajući Stan koji pleni udobnošću i šarmom čeka da vas osvoji. Smešten u mirnom delu grada, nudeći savršenu ravnotežu između urbanog pulsa i lične privatnosti. Njegova idealna lokacija omogućava vam brz i lak pristup svim delovima grada.

Stan je osmišljen kako bi vam pružio sve što vam je potrebno za udoban i kvalitetan gradski život. Ne dozvolite da vam promakne prilika da postanete deo ovog predivnog stambenog prostora. Kontaktirajte nas već danas kako bismo dogovorili obilazak i omogućili vam da otkrijete sve čari koje ovaj stan ima da ponudi.

Pridružite nam se u 3D obilasku

onekad slike ne uspevaju da prenesu istinski osećaj prostora, ali mi potpuno razumemo koliko je važno da se osećate ispravno u svom novom domu. Da li će se vaša omiljena ugaona garnitura savršeno uklopiti? Gde će pronaći svoje savršeno mesto dragocena komoda? I odabir između ugradnih i samostojećih radnih stolova za decu može biti izazovan.

Zato vas pozivamo da doživite osećaj kao da već živite tu. Istražite svaki kutak i razmotrite sve mogućnosti. Naša svrha je da vam pružimo potpun uvid kako biste doneli najbolju odluku za svoj novi dom.

Pridružite nam se u ovoj inovativnoj avanturi i krenite prema stvaranju vašeg srećnog i udobnog doma!

Galerija