PRODAJA STANOVA U LESKOVCU

Direktna prodaja stanova – Kontakt +381 69 50 09 909 +381 69 19 41 111

U prilici smo da Vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru Leskovca.
Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Lokacija savršena za Vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, Dečji dispanzer i zdravstvena stanica, gradski parkovi, pravosudne i gradske institucije, a u isto vreme odvojena od saobraćajne gužve i buke.
BM INVEST GROUP DOO Leskovac je porodična firma, osnovana sa ciljem uvođenja novih standarda na tržištu stanova i nekretnina na teritoriji grada Leskovca. Pomenuti standardi odnosiće se na sigurnost pri kupovini, kvalitetu i efikasnosti gradnje.

Ukoliko se odlučite da nam poklonite poverenje, garantujemo Vam sigrunu i bezbednu kupovinu vašeg stana, bez bojazni da će Vaš stan biti opterećen hipotekom ili drugim teretom. Takođe, obezbeđujemo Vam celokupnu pravnu pomoć u pogledu realizacije kupovine, upisu prava svojine na stanu, plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava, povraćaja PDV-a na prvi stan i svaku drugu pomoć potrebnu prilikom realziacije kupovine vaše nepokretnosti.

Organizacija izvođenja radova sa ciljem efikasne gradnje i poštovanja zadatih rokova je naš primarni cilj, zbog čega je naše privredno društvo pre početka izvođenja radova ugovorilo sve radove za gradnju objekta od temelja do krova, kako ne bi bilo kašnjenja u izvođenju radova, a istovremeno predvidelo sve materijale koji će biti ugrađeni u objekat.