KVALITET VAŠEG DOMA

Direktna prodaja stanova – Kontakt +381 69 50 09 909 +381 69 19 41 111

Za BM INVEST GROUP ja najbitniji kvalitet gradnje. Zbog toga biramo samo najbolje proizvođače materijala i opreme sa garancijom za ispravno funkcionisanje sve opreme i materijala ugrađenog u vašoj nepokretnosti, uz poštovanje svih standarda u pogledu kvaliteta opreme i materijala. Prilikom izbora izvođača, biramo samo izvođače sa dugogodišnjim iskustvom u izgradnji ove vrste objekata, koji svojim iskustvom i znanjem garantuju kvalitet izvođenja radova, efikasnost i pouzdanost u izgradnji. Sarađujemo sa najboljima jer zahtevamo najbolje, kako bi mogli da ponudimo najbolje.

Zgrada će biti opremljena najkvalitetnijim materijalima, počeši od aluminujumskih ulaznih vrata, poliranog granite velikih dimenzija u hodnicima, lifta marke “KONE”, do kvalitetne hidro, zvučne i termo izolacije.

Stanovi će biti opremljeni savremenim i modrednim elementima, projektovanim da vaš životni prostor učine elegantnijim, praktičnijim i kvalitetnijim za život. Tako će stanovi biti opremljeni sigurnosnim vratima, granitnom keramikom, parketom 1. klase sa visokim parket lajsnama, šestokomornom PVC stolarijom sa roletnama, a kupatila opremljna sanitarijom koja obuhvata ugradni sistem vodokotlića tipa Geberit ili slično i tuš kabinom od kaljenog stakla (staklenim paravanima).

Našim kupcima u fazi izgradnje (pre ugradnje pojedinačnih elemenata) nudimo mogućnost izbora pojedinačnih elemenata i ugradnju istih, uz doplatu ukoliko cena izabranog elementa prevazilazi iznos cene elementa planiranog od strane Investitora. Za detalje u vezi opremljenosti stanova pojedinačnim elementima i opremom, informišite se neposredno kod Investitora.